DeletedUser2749
Guest
juz to widze jak inno organizuje cokolwiek xd
a teraz jestem ciekaw co na to wyslannica powie![]()
A czy to już nie jest ingerowanie w prywatność użytkownika? Wątpie że taka wielka firma jak Inno, popełniła by taki błąd jak wgląd w prywatne rzeczy graczy. Skoro domniemanie widzą zakładkę z botem, równie dobrze widzą zakładki z ważną dla ciebie stroną czy nawet twoimi zdjęciami które też możesz mieć w zakladkach.bana możesz wyłapać nawet jak ich nie masz dodanych a jedynie bot dołączony jest jako zakładka do twojej przeglądarki.
A czy to już nie jest ingerowanie w prywatność użytkownika? Wątpie że taka wielka firma jak Inno, popełniła by taki błąd jak wgląd w prywatne rzeczy graczy. Skoro domniemanie widzą zakładkę z botem, równie dobrze widzą zakładki z ważną dla ciebie stroną czy nawet twoimi zdjęciami które też możesz mieć w zakladkach.
Jeżeli grają na światach nie moderowanych przez siebie to ok, jeśli tak, tutaj mamy już do pogadania o ich ewentualnej obiektywnościW ostatnich 3-4 światach, w które grałem, widziałem moderatorów grających w gry. I robią to celowo, aby druga drużyna wydała więcej pieniędzy. Gra zamieniła się w pułapkę na pieniądze.
Tak, wiem, przeliczyłem je wszystkie, w ostatnim świecie, w którym graliśmy, dodałem też kwestię szybkiego transferu zasobów. Próbowałem nawet dowiedzieć się, skąd pochodzą źródła. W klanie było bardzo mało osób, które otworzyły Przesyłkę Specjalną. Musi je wszystkie zdobyć od Gwendoline. A gracz musi użyć Gwendoline ponad 100 razy, jak sądzę. To dużo pieniędzy.
I tu sie zaczynają problemy z matematyką. Tak nikt strzelać nie będzie. Z innej wioski wysyła się aktualny max surowców do nowej wioski. 20 koron. Potem do kolejki dodaje sie tylko magazyn i pomija za korony, tutaj już dokładnych cyfr nie podam bo na koronach najzwyczajniej nie gramzróbmy trochę matematyki, dla jednej gwendoliny : 30-60-90-120-150-180-210-240 = 1080 koron
Wydaj 40 więcej Odświeżenia: 270 za każdy strzał. 270*9 = 2430 koron
Odśwież jeszcze 1 turę = 2430 więcej koron; 3 rundy Gwendoliny = 5940 koron.
Teraz ten gracz zbudował 30 poziomów budynków gospodarczych w barbarzyńskiej wiosce za 100 punktów w ciągu 1 godziny. Tego też nie włączam. Zbudował 4 pełne armie w 4 godziny. I odnowił także swoich szlachciców. Nie uwzględniam szlachty. 22-tysięczna armia toporów to 2600000 surowców. Pomnożenie przez 4 daje 1040000 zasobów. Powiedzmy, że rzucił 50 tys. strzał zasobów. 150k zasobów. Ile strzał potrzebuje, by wystrzelić 10,4 mln zasobów? Około 70 razy.