DeletedUser3160
Guest
taa ja moze frost graczy a ty frost serce badumtsFrostgracz, nie popisuj się gnomie Ty jeden![]()
taa ja moze frost graczy a ty frost serce badumtsFrostgracz, nie popisuj się gnomie Ty jeden![]()
Nie czaruj misiek, i oddaj mamie naczynia, a nie się tłuczesz po nocach...badumts
xDDNie czaruj misiek, i oddaj mamie naczynia, a nie się tłuczesz po nocach...
Na pewno dziś nie było %%%% przed robotą ?Nie gram na polskich światach co za tym idzie graczem nie jestem.
to ty jesteś duży jak niedźwiedź xDDNie czaruj misiek
Frosta, smaczna i prostato ty wyglądasz jak niedźwiedź xDD
Frosta, smaczna i prosta![]()
Ja przynajmniej gram uczciwie i nie mam nic do ukrycia,a ty lwie i i twoi koledzy z plemienia macie tego koksu za dużo (skrypty,boty)...Powiedział największy koks TW2
Chłopie co mnie interesują trole,którzy są bratnim plemieniem Lionsów.Ty mnie przyjąłeś?? haha dobry zart oddałem wioski Mankowi,któremu pomogłem wejść na nową prowincje wszystko było zorganizowane.Nie miałem zamiaru grac na tym serwerze dla tego oddałem wioski dobremu koledze.Jeśli już to TroluJestem tym trolem, który zjechał Cie na s19. Tam nie grałeś uczciwie cwaniaczku
"Pomagam mojej siostrze"... Dawno nie słyszałem tak durnego tłumaczenia na zdradę.
Mnie nie oszukasz było tak jak napisałem wyżej.Jak nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj dziecko drogie. Z Tig wyszedłem sam i nie miało to nic wspólnego z zablokowaniem przeze mnie nazwy LiA
Widzisz czyli potwierdzasz to co napisałem wyżej a chciałeś mi tu cyganić.Ja wam te kłamstwa wybije z głowy LIAOddałeś wioski Mańkowi bo wyszła na jaw Twoja dwulicowość i zaczęło CI się palić pod dupskiem. Nawet przegrywać z honorem nie potrafiłeś.
Poza tym oczywiście wszyscy wiemy, że Ty nigdy nie przegrywasz. Jesteś takim mocnym graczem, że nie chcesz aby nam się robiło przykro i poddawałeś wioski niemal na każdym świecie![]()
Sam pisałem z Phenixem na temat tego zablokowania nazwy plemieniaJak nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj dziecko drogie. Z Tig wyszedłem sam i nie miało to nic wspólnego z zablokowaniem przeze mnie nazwy LiA
Daniel w końcu zabrałeś głosSam pisałem z Phenixem na temat tego zablokowania nazwy plemieniaPoprosiłem go wówczas o zablokowanie możliwości wchodzenia do plemienia randomów oraz by wywalił tych co dołączyli
I tą prośbę spełnił nikt nie karał go za to że zablokował nazwy
ale Ty widzę Manchester wiesz najlepiej
![]()