Na pewno dziś nie było %%%% przed robotą ?
%%%% są dla słabych
@Wyslannica dziękuję za scalenie moich postów![]()
Proszę
Będę wdzięczna za edycję i nie będę musiała scalać.
Na pewno dziś nie było %%%% przed robotą ?
@Wyslannica dziękuję za scalenie moich postów![]()
Ja wiem swoje,zresztą sam się pogubiłeś już swoich komentarzachNie wiesz w jakim celu miałby kłamać na temat szarego szeregowego ?
Weź użyj myślenia człowieku![]()
OmgDaniel w końcu zabrałeś głos
Wiadomo,ze się nie przyznacie tu na forum o zaistniałem sytuacji i będziesz wybielał phenixa jak dobrego swojego syna.
Czyli bierzesz coś mocniejszego mam rozumieć ? Dobra ,ja nie o tym.Suma summarum jesteś silną niezależną kobietą ,posiadającą władzę absolutną tutaj.Ponad to jesteś kapryśna, złośliwa i lubiąca postawić na swoim%%%% są dla słabych![]()
Pokazali publicznie, nie komuś. Jeśli nie odróżniasz takiej kolei rzeczy to polecam porady prawników cerber.Twierdzisz że jak ktoś pokaże czyjeś zdjęcie komuś innemu to idzie do więzienia XD większej bzdury nie słyszałem. Grozić to możesz małym dzieciom xD
czy dostatecznie dużo? hmm tak się dzieje w przypadku spraw które sa zamykane z powodu braku dowodów czy braku świadków lub niestawiennictwa się osób powiązanych.Ad1. Cieszę się z tego niezmiernie
A teraz dalej...
Memy są tworzone często gęsto właśnie ze zdjęć udostępnionych na Facebooku, który jest portalem społecznościowym, a ludzie którzy wrzucają zdjęcia są świadomi tego, iż wrzucają je w miejsce PUBLICZNEIleż to było afer, że ktoś coś zrobił, i gówno mu zrobili ? Od groma i ciut ciut.
O zastraszaniu nic mi nie musisz mówić, bo wiem co to jestCo robi ta osoba ? śmieje się pewnie aktualnie w domu, albo na wakacjach czy gdzie indziej. Nie róbmy sobie jaj. Za udostępnienie zdjęcia nikt nie siedzi. Tylko w mega skrajnych przypadkach jest sprawa która i tak kończy się co najwyżej lekką karą pieniężną. W 99% przypadków jest to umarzane.
I nie próbuj mnie przekonywać, pracowałem w sądzie dostatecznie długo ( i nie, nie sprzątałem w nim ), dostatecznie dużo akt w życiu widziałem, dostatecznie dużo rozmów z sędziami i resztą tej ekipy przeprowadziłem.
Pozdrawiam![]()
a znasz prawo tegoż kraju? czy prawo unijne? więc masz jednonarodowe spojrzenie. Mogą mieszkać to tym lepiej ponieważ plskie kary są często niższe niż te unijne. unijne dotyczące międzynarodowych sporów krajów należących do wspólnoty.Ja tak tylko króciutko, bez analizy itp itd - osoby które wstawiły te zdjęcie też nie mieszkają w Polsce - tak dla jasności, żeby nie byłoa tymczasem uciekam na zakupy
PS - Skąd możesz wiedzieć, że mam jednonarodowe spojrzenie ? To że mieszkam aktualnie w Polsce, nie oznacza, że wcześniej nie mogłem być gdzie indzieja byłem.