Skarcony? Ja? Haha. Jedyne kogo odpuściłem to atommyego ale jeśli to, że przejął mi dwie wioski które celowo oddałem za darmo, a potem odbijał się ode mnie nawet berkami nazywasz skarceniem to brakuje mi słów na to co ja zrobiłem z Kamilem, Anndim, Krissosem, Tobą i tak mogę dalej wymieniać
To już jest na prawdę ostatni post mój w dyskusji na temat tego świata. Każdy ma swoje zdanie na ten temat i tyle, szkoda, że tak bardzo musicie się puszyć tym zwycięstwem, jakby było z czego - no nie wiem, być może to pierwszy dla wielu z Was wygrany, dostrzegliście łatwą okazję to z niej skorzystaliście.
Chciałbym na koniec podziękować wszystkim tym, którzy na tym świecie się pojawili, z którymi można było w dobrej atmosferze nawet ze sobą powalczyć - w końcu to jest tylko gra, szkoda, że co raz więcej osób traktuję ją zbyt poważnie. Podziękować chciałbym zwłaszcza Dywizjonowi, z którym się nam od początku super współpracowało oraz Vampirom, że dołączyli na koniec do strony, dla której nie liczyło się zwycięstwo za wszelką cenę, ale zasłużone i po dobrej zabawie. Na pewno każdy wiele z tego świata wyniesie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnych światach.