DeletedUser4091
Guest
Tyle samo co i teraz. Nie oszukujmy sie, na serwerze pozostala garstka osob reszta to zasty, dlatego im szybciej sie skonczy tym lepiej.
Okej, dziękuję za odpowiedźNie oszukujmy sie, na serwerze pozostala garstka osob reszta to zasty
Tak na dobrą sprawę, skoro został ostatnio poruszony temat "PUSHINGU", to bardzo jestem ciekaw ile byście osiągnęli przestrzegając tego punktu w regulaminie
@Wyslannica jak dla mnie to jest przyznanie się do łamania regulaminuTyle samo co i teraz.
Grałeś na tym świecie i wiesz w ogóle o czym ja mówię?Widze że ktoś albo ma tu ciche dni i się wyładowywuję na innych (khem, khem). Albo skutecznie chce odstraszyć potencjalnych graczy. Zawsze znajdą się jakieś niezgrane akcje i co wtedy ? Też ban ? Phi :<
Jak ktoś loguje się raz na tydzień a ktoś inny gra u niego aktywnie na zascie to ja tu nie widzę łamania regulaminu.jak dla mnie to jest przyznanie się do łamania regulaminu
Wakacje czas zacząć, a nie tylko przed kompem siedzieć.Co Wy tacy niecierpliwi?
Haha gościu nawet nie wiem o czym ty już w ogóle piszesz. Od miesiąca masz ból bo mimo odejścia wielu graczy frontowych nie potrafiliście wygrać Przyznaj się do porażki, otrzyj łzy i spróbuj na innym świecie A jak masz dowody na łamanie regulaminu to przekaż je administracji.
Grałeś na tym świecie i wiesz w ogóle o czym ja mówię?
To żeś nam teraz dopiekł Wasi gracze frontowi się sypali jak dostawali bany, nie wiem jak była sytuacja bliżej północy ale tam gdzie ja walczyłem, ciągle ktoś odpadał bo mu się dobrałem do tyłka.bo mimo odejścia wielu graczy frontowych nie potrafiliście wygrać
Ja nie próbuję, jak jestem to na całego i liczę, że spotkam Cię na świecie bez PZ i pokażę Ci jak się w to gra.spróbuj na innym świecie
Wy graliście uczciwie? Wspomniany wcześniej ban dla Sopla i kilku innych chyba jest najlepszym dowodem na to, że tak nie było. Łamaliście nawet głupie zasady rozejmu świątecznego, bo "Ficzyczny załatwiał to za Waszymi plecami". Skoro to był Wasz szef, to macie się go słuchać, wiele to o Was mówi, że nie mieliście nawet szacunku dla swojej Rady. I druga sprawa - nie z zastów, wspominałem już, że to się nazywa współpraca i strategia jak kilka osób w zorganizowany sposób atakuje jeden lub więcej celów. Jeśli Wy czegoś takiego nie pojmujecie to się nie dziwcie mojej reakcji na Wasze zwycięstwo.mysle ze zasluzylismy na zwyciestwo , gralismy uczciwie,wy natomiast chcac zabrac wioske to ze wszystkich zast lecialy ataki .Takze chcac niechcac tracilo sie wioske
Ledwo utrzymywaliście front, ledwo. Plemię złożone ze 140 graczy nie mogło sobie poradzić z naszą 20 Odkąd dołączyły do nas Vampiry nie trzymacie żadnej linii w centralnej i południowej części Jedyny jakiś opór to tam w północnej częściTeż mi się nie podobają takie warunki zwycięstwa, ale co poradzić. Zwycięstwo, to zwycięstwo. Samo przejmowanie barbar to nic, ale trzeba było na froncie też się utrzymać dlatego uważam, że wygrana jest zasłużona.
Haha No to bardzo proszę, ale to już rozmawiaj z kolegami z Malibu bo ja już zakończyłem rozmowę w tym temacie.Wysłannica zamknęła pushing więc gdzieś się przenieść muszę :v
Nie łamaliśmy, bo u nas po prostu zabrakło oficjalnej informacji od kiedy ten rozejm ma być i z kim. Także nie da się łamać nieistniejących zasad.Łamaliście nawet głupie zasady rozejmu świątecznego,
Ano takie ze daje to obraz ciebie jako gracza A wyrobienie sobie "renomy" to pierwszy stopień do unikania swego nickuJakie to ma znaczenie ile barb przejąłem i ile mam pkt off jak wygrywa się pz xD zenujace
Daje obraz po jednym serwerze? Oczywiście, że na serwerach bez pz gram inaczej. A tak w ogóle, to nie zależało mi na wygranej czy coś, po prostu chcieliśmy to zakończyć więc zaczęło się nabijanie pz, a że nabiłem najwięcej to co poradzę Każdy z plemienia Ci powie, że mocno wspierałem graczy na froncie defem, więc nie pisz mi tu o renomieAno takie ze daje to obraz ciebie jako gracza A wyrobienie sobie "renomy" to pierwszy stopień do unikania swego nicku
Z tym że większość i tak średnio uznaje te pz'ty i grają jak na normalnych światach. A że dla was liczyła sie tylko wygrana to spoko, dla każdego co innego jest ważne. Dla mnie czy na pz czy na dominacje gra sie tak samo tylko raz ranking jest adekwatny, a raz nieprawda jest taka ,ze ciezko bylo wygrac serwer,bo ostro obrywalismy,mowie nawet o sobie ,zmasowane ataki i na stowe wiem ze to 1 osoba wysylala z zast te ataki,bo nie oszukujmy sie ,zeby nie wiem jaka strategia to i tak mozna nie zgrac sie,wszyscy wiemy ze gralismy bez szefostawa ,ktore nas olalo,ale spilismy tylki i nabilismy na pz (chociaz tego tez nie lubie) a wy agencie polegliscie na czyszczeniu prowincji poniewaz nie znaliscie zasad panujacych na tym swiecie.