DeletedUser4090
Guest
Jest jakieś info kiedy koniec? Szukam czy wysłannica coś napisała, ale nie mogę znaleźć
W końcu gra się po to, żeby wygrać A to, jaką ktoś obiera drogę do wygrania to jego sprawa o ile nie łamie zasad No i pamiętaj, że zwycięzców się nie sądzi PozdrawiamZ tym że większość i tak średnio uznaje te pz'ty i grają jak na normalnych światach. A że dla was liczyła sie tylko wygrana to spoko, dla każdego co innego jest ważne. Dla mnie czy na pz czy na dominacje gra sie tak samo tylko raz ranking jest adekwatny, a raz nie
Może u ciebie. Ja zawsze najwięcej patrze i oceniam właśnie zwycięzców. A ja w to grałem nie aby wygrać ale by mieć z tego przyjemność. Bo co to za sens w graniu kiedy grasz tylko po wpis na forum i 200 koron ?W końcu gra się po to, żeby wygrać A to, jaką ktoś obiera drogę do wygrania to jego sprawa o ile nie łamie zasad No i pamiętaj, że zwycięzców się nie sądzi Pozdrawiam
Już nie gram. Jest kilka osób które skutecznie mnie od tego odepchnełyAle graj sobie po co tylko chcesz, nikogo to nie obchodzi
Skromny jak zawszeNie wiem po co te dyskusje nadal
swiat byl "specyficzny " kazdy ma swoje zdanie....
ja mam dwoch bohaterow....
wiszek za pkt offa
i łysy za obrone
pozdrawiam
Nie wiem po co te dyskusje nadal
swiat byl "specyficzny " kazdy ma swoje zdanie....
ja mam dwoch bohaterow....
wiszek za pkt offa
i łysy za obrone
pozdrawiam