Witamy wszystkich w nowym Królestwie! Życzymy wielu udanych podbojów!
Jest dokładnie jak poprzednik napisał.Może dlatego, że wszyscy siedzą na poprzednim świecie?Za szybko z nowym jak jeszcze na jednym się nikt porządnie nie rozsiadł.
Żadne z większych plemion nie wyszło z pomysłem przerwy na święta i sylwester. Ale gracz Adrius19 pisał z pierwszą 20 plemion na świecie odnośnie takiego rozejmu. Info u tego gracza.
Myślę że,to drugie...Lia i Sne są już legendą tw2 i chyba zawsze już będzie dyskusja które plemię jest lepsze.Teraz w końcu inny plemienia mają okazję się "wybić". Aczkolwiek mi osobiście brakuję starych wyjadaczy którzy grali jeszcze w jedynkę..Zmiana planów.
PS. Widzę, że dyskusja nie jest szczególnie żwawa. Zobaczymy, co będzie na kolejnych światach. Ciekawi mnie czy formalne odejście LiA ożywi grę, bo będzie więcej konkurencji, czy wręcz przeciwnie, bo ubędzie graczy.
Skąd wiesz, że nie grali w jedynkę ? A jeśli dalej grająMyślę że,to drugie...Lia i Sne są już legendą tw2 i chyba zawsze już będzie dyskusja które plemię jest lepsze.Teraz w końcu inny plemienia mają okazję się "wybić". Aczkolwiek mi osobiście brakuję starych wyjadaczy którzy grali jeszcze w jedynkę..