Jako SnE nie zagramy, stąd też długie ociąganie mojej decyzji. Gramy w tą grę od 3 lat, niektórzy niemal non stop od jej wydania.
Jak już wielokrotnie pisałem na forum jestem zmęczony "polskimi realiami gry" zwłaszcza notoryczny flame.
Trzy lata gry mineły szybko, niektórym porodziły się dzieci, inni pobrali się czy też wyszli za mąż. Były też smutne momenty , utraty pracy i wiele wiele innych sytuacji w których całym sercem uczestniczyłem.
Zrzyłem się z setkami graczy z wieloma mimo ich zakończenia kariery w TW2 utrzymuje dalej kontakt, śmiejąc się nieraz że jesteśmy taką wirtualną rodziną, która wspiera się, śmieje i razem spełnia swoje marzenia.
Spędziłęm w tej grze za dużo czasu, długo się nad tym zastanawiałem/zastanawialiśmy dlatego też nie zagramy na świecie pl26.
Zagramy natomiast na pl27, czemu tak? Będzie to świat zaczynający się na "A", zaczeliśmy swoją przygodę na świecie Huniade chcemy ją zakończyć na Alhambra takie podsumowanie naszej gry, obojętnie od wyniku tego świata kończymy z TW2.
"Wrogowie" zaraz powieszą na nas wszystkie możliwe sznury, cóż już dawno nie czułem takiego przysłowiowego "wylania" jak ostatnio. Piszcie co chcecie nasza decyzja jest ostateczna.