DeletedUser2641
Guest
A to przepraszam cię bardzo ale z tego co pamiętam jak miałem swój serwer to link był aktywny tylko 24h, niestety.
Pozdro
Pozdro
To nie mój serwer, ale powiem Ci, że miałem tak samo, na RH. Szalały ataki, wsparcia czas dotarcia. A wszystko przez zegar, zegar w grze mi też szalał i na lapku też. Po prostu mam do wymiany baterie na płycie głównej, która podtrzymuje godzinę. Tak więc to nie wina raczej gry, a w moim przypadku wina baterii na lapku. Zegar w grze szaleje, ponieważ nie aktualizuje się często, a pobiera dane od zegara na lapku.Może mi ktoś wytłumaczyć fenomen który pojawia się ostatni czasy podczas walki z niektórymi graczami?
Pojawiające się i znikające ataki po 1 lub 2-uch godzinach lub pojawiające się znikąd ataki z grubasami z czasem dojścia konnych?
Ktoś jest w stanie to wyjaśnić?
Cerber Ty chyba grasz pierwszy raz w ta gre to nie jest fenomen, to jest synchronizacja ataku hahaMoże mi ktoś wytłumaczyć fenomen który pojawia się ostatni czasy podczas walki z niektórymi graczami?
Pojawiające się i znikające ataki po 1 lub 2-uch godzinach lub pojawiające się znikąd ataki z grubasami z czasem dojścia konnych?
Ktoś jest w stanie to wyjaśnić?
Jak przeczytać atak który pojawia się znikąd, albo jest w połowie czasu po pojawieniu? czary-mary...Cerber Ty chyba grasz pierwszy raz w ta gre to nie jest fenomen, to jest synchronizacja ataku haha
Naucz sie czytac ataki
Wiesz gdyby to było tylko u mnie to okej nawet bym nie pytał bo różne dziwne rzeczy się dzieję jak to w grach przez internet... ale tak nie jest więc ten, tego...To nie mój serwer, ale powiem Ci, że miałem tak samo, na RH. Szalały ataki, wsparcia czas dotarcia. A wszystko przez zegar, zegar w grze mi też szalał i na lapku też. Po prostu mam do wymiany baterie na płycie głównej, która podtrzymuje godzinę. Tak więc to nie wina raczej gry, a w moim przypadku wina baterii na lapku. Zegar w grze szaleje, ponieważ nie aktualizuje się często, a pobiera dane od zegara na lapku.
Nawet miałem raporty oznaczone "jutro". A przecież wiadomo,że sie akcja dokonała, wiec nie mogę dostać rapka
Tak z ciekawosci co to za programik - proxy ? czyzby jakies multikonta?Nie piję to po 1 a po 2...
https://zapodaj.net/e6ec68066495e.png.html
https://zapodaj.net/f036d0a2e525d.png.html
Ciekawe dojścia ataków jak na taką odległość...