Dlatego grasz shn,które nic ze sobą nie reprezentuje żadnych zasad.
poważnym plemieniu zostałbyś wywalony za takie granie bo barby są do farmienia a nie przejmowania więc swoimi komentarzami strzelasz sobie stope
SHN nie reprezentuje zadnych zasad bo moj gracz barbe podbil ?

Szkoda ze Eshazet tu z nami nie gra

te by Ci dopiero zrobil z dup* jesien sredniowiecza gdyby zaczal massowo barby przejmowac

Szanuje swoich graczy i ich taktyki, Eshi mia lza zadanie podbijac masowo barby i grac eko w celu zwiekszenia poziomu pleminia i nagromadzenia takiej ilosci wojska ze calymi prowincjami kasowal bez wiary

Zapytajcie Staszka jaki mial banan na twarzy jak dostal zast do eshazeta
W takim razie prawdziwych Vandali uwazasz ze za dno , na s18, dzieki masowemu przejmowaniu barbar utrzymali sie troche na lini frontu i nas przychamowali gdyby nie to, to byli by zdmuchnieci.
Nie ucz nas taktyki grania skoro caly ch*j o niej wiesz ... Pokaz mi plemie ktore by wywalilo gracza za przejmowanie barbar(mowie tu o graczach akrywnych i dzialajacych militarnie)

Chyba Twoje ktore zwykle upada przed akademiami
Widzisz dlatego SHN to plemie alkoholikow i wyrzutków

Dobrze nam z tym

Teraz idziemy podbijac dalej barby bo nic innego nie umiem
Ja wiem z kim "tańczę"
1 z ludźmi,których w raz ekipą pokonałem na s6
2 z ludźmi bez honoru,którymi na forte mieliśmy sojusz ale nie znanym nam przyczyn zerwali go,co zresztą im się nie opłacało i miało opłakany skutek dla shn
3 z ludźmi,którzy nie szanują dyplomacji i zmieniają ją co pare godz (s18)
Krótko mówiąc shn to DNO
Nie znam calvina ,więc nie mam o nim zdania.WATAHA jest na dobrej drodze,aby wygrać serwer czego im oczywiście życzę
Nikt od nas nie gral na S6 w SHN, wiec napewno nie tanczysz z ludzmi ktorych pokonales na s6
Na Forte nie gralo moje i Bogusia SHN tak tylko zaznacze

Tam nawet nie gralem, wiec watpei ze wiesz z kim tanczysz
Z s18 mnei zaskoczyles

Bo to y mielsicie z nami sojusz a za plecami do wroga pisaliscie

Ciekawe ze na s18 podpisalismy jeden sojusz z CAN jak dopeiro 3 osady zaczely sie pojawiac i razem z nimi w tym sojuszu skonczylismy server. Wiec jakim cudem mozesz pisac ze co pare godzin zmieniamy dyplomacje ? Skoro mielismy sojsuz z CAN praktycznie od poczatku do konca ... Ehh no tak zapomnialem ta Twoja bujna fantazja i Twoje "Nie znam się, ale się wypowiem"