DeletedUser1382
Guest
I gitara, na moim serwerze nikt nowy nie powinien sie rejestrować. Mam też nadzieję,że niektórzy gracze zwrócą uwagę, grając tutaj, na nowy świat, pozostawiając ten
Hanibal : " Strach jest wytworem wyobraźni. To kara , cena, jaką się płaci za wyobraźnię". Bardzo fajny masz opis. Sami wymyślamy własne strachy. Zatem sami jesteśmy dla siebie wrogami. Ale odważny człowiek pomimo tego wychodzi strachom naprzeciw. Zwalcza je. Można więc tworzyć sobie strachy i można je też zwalczać.
( Tak wiem nie na temat ale chciałam skomentować i pochwalić opis).
Witam, chetnie zostane uczestnikiem rozmowy
Nazywam sie Adrian
Pozdrawiam
Liczymy,że wniesiesz coś do tego świata, na forum. Nick, który może mieć każdy na forum, a w grze?![]()
Ja to wiem nie od dziś.CAN to oszusci i klamcy,kazdy kto z nimi gral przyzna racje
Nie wiem czy zauważyłeś ale wiele osób ma niechęć do tego "ohydnego" plemienia i chyba nie bez powodu tak jest,bo nie jest to kwestia wygrywania czy przegrywania ponieważ can jako plemię nigdy jeszcze nie wygrało serwera.Nie wiem, dlaczego macie takie ohydne zdania na temat Cann. No chyba,że ktoś nie potrafi przegrywać. Ja troszkę z Nimi pograłem, nie widziałem nic takiego co by mogło wzbudzać negatywne emocję.
Ja to wiem nie od dziś.
Gdzie can się pojawi na jakimś nowym serwerze to każde plemię powinno od razu bez żadnej dyskusji na temat dyplomatycznych zaznaczyć ich jako wróg.
Hamuj się. I waz na słowa.Oh jakie tu niestworzone rzeczy piszą o moim plemieniu... czekaj , czekaj , a kim wy do licha wg jesteście ?Pijoq'a czy tych z któymi miałem zadzior to bym zrozumiał , ale takich no name ?
No ale jak to głosi pewne przysłowie "nie ważne co o tobie mówią , ważne by mówili!" Tak więc gadajcie sobie zdrów , CAN to drugie z obecnie istniejących "najstarszych" plemion , i jakoś na każdym serwerze nie brakuje chętnych do gry z namiA co ważniejsze - nie gramy na botach jak pierwsze z najstarszych plemion - LiA
![]()
Ja nie mam wątpliwość czemu nie brakuje chętnych, bo przyjmujecie kogo popadnie ^^ A takie plemie jak wspomniałeś czyli LiA ma stałą bądź lekko zmienioną ale z zaufanych osób ekipe.CAN to drugie z obecnie istniejących "najstarszych" plemion , i jakoś na każdym serwerze nie brakuje chętnych do gry z nami![]()
Nic dodać nic ująćJa nie mam wątpliwość czemu nie brakuje chętnych, bo przyjmujecie kogo popadnie ^^ A takie plemie jak wspomniałeś czyli LiA ma stałą bądź lekko zmienioną ale z zaufanych osób ekipe.